Hyvän fiiliksen sarjakuvafestivaalit

Tampere Kuplii ry:n tunnetuin toiminnan muoto ovat joka vuonna, maaliskuun viimeisenä viikonloppuna pidettävät Tampere Kuplii -sarjakuvafestivaalit. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja toiminta kattaa sarjakuvan maailman ja tyylin laidasta toiseen.

Hyvä fiilis on kaiken a ja o - tapahtumaan ovat erityisesti tervetulleita aivan kaiken ikäiset, kaltaiset ja näköiset sarjakuvan ystävä.

Sarjakuva-Finlandia

Sarjakuva-Finlandia on Tampere Kuplii ry:n perustama ja yhteistyössä Tampereen Kaupungin kanssa jaettava vuosittainen kotimaisen sarjakuvan palkinto. Sarjakuva-Finlandia-tunnustuspalkinto myönnetään kotimaiselle tekijälle yksin tai yhdessä toisen osapuolen kanssa tekemästä ansiokkaasta sarjakuvateoksesta. Palkinto jaetaan em. Tampere Kuplii -sarjakuvafestivaaleilla. Tampere Kuplii ry nimeää vuosittain valitsijalautakunnan sekä lopullisen valitsijan.

Sarjakuva-Finlandia tarjoaa käyttöön myös kattavan teostietokannan kotimaisesta sarjakuvasta, alkaen vuodesta 2008. Teostietokanta on kaikkien Internet-käyttäjien vapaasti hyödynnettävissä.

Muu toiminta

Tampere Kuplii ry toimii aktiivisesti etenkin Pirkanmaan alueella sarjakuva-aiheisen toiminnan parissa. Osallistumme muihin harrastustapahtumiin ja pyrimme osaltamme myös edistämään eri alan harrastus- ja kulttuuriyhdistysten välistä yhteistyötä. Pyrimme resurssiemme mukaan aina vastaamaan kutsuun, kun sarjakuvaa läheltä liippaavalle tiedolle, taidolle tai elämyksille on kysyntää.